בלי מאמץ: תוכנית התזונה הקטוגנית היחידה בישראל שתגרום לך להיפטר מהשומן הבטני ל-נ-צ-ח ולהעלים כל דחף למתוקים ובצקים תוך כדי חזרה לאנרגיות ולבריאות כמו לפני 20 שנה!
וכל זה בלי לספור קלוריות, בלי תחושת רעב ובלי לוותר על כל מה שאוהבים תוך כדי שיפור (מהיר) ומשמעותי במדדי הסוכר!
רשימת קניות מפורטת – מעבר על פירמידת המזון הקטוגנית והרכבת רשימת קניות מותאמת לתזונה קטוגנית שפויה ומגוונת.
הכנת המזווה והמקרר לתכנית על פי יחסי הקיטו 70/25/5
הגדרת מטרות אישיות, כי כל אחד מאתנו הוא שונה. נגדיר בדיוק מה אנחנו רוצים להשיג מהתהליך, נסמן יעדים ונסלול את הדרך הבטוחה להגיע אליהם ביחד.
ועוד...
איך עובדים עם סוגי שומן שונים ומגוונים, בישול עם שומן בריא, תיסוף של שומן במהלך הבישול ובסיומו. נשבור כמה מיתוסים לגביי שומנים ונלמד לשלב אותם במנות שלנו במהלך היום
מהו יחס קיטו ולמה הוא חשוב. כיצד לומדים באופן אינטואיטיבי לחשב יחסי קיטו בתפריט היומי שלנו ולהשתמש בכלי הזה בכל מנה שנבשל.
מתחילים להיגמל מסוכר, טיפים לגמילה מהירה, למה לצפות וכיצד להתגבר על תסמיני הגמילה.
ועוד...
איך מודדים קיטונים, איך מרגישים בקיטוזיס.
מה זו שפעת קטוגנית KETO FLU וכיצד לזהות תסמינים שלה. כיצד ניתן בעזרת פעולות פשוטות להקל על הסימפטומים ולהתגבר עליהם במהרה.
קיטו זה לא רק מה אוכלים, נבין שלשינה טובה יש משמעות ענקית על תקופת ההסתגלות. כיצד ניתן לשפר את השינה שלי ולקצר את תקופת ההסתגלות לקיטוזיס.
ועוד...
נבין כיצד ניתן לדייק את התזונה כל מנת לשפר ביצועים. נלמד האחד מהשניה, נעבור על הצלחות שלכם וננתח אותן לפרטי פרטים.
נבין ששילוב של פעילות גופנית בתהליך הכניסה לקיטוזיס חשובה ביותר. מתי לשלב פעילות גופנית, באיזו עצימות? נלמד כמה שיטות שיעזרו לכם בתהליך.
קיטו נקי לעומת קיטו מלוכלך – כיצד מבחינים בין השניים, מה ההבדל ולמה זה בכלל חשוב? נאמץ את הקיטו הנקי לשבוע אחד ונראה כיצד, אם בכלל, הוא משפיע על כל אחד מאיתנו. ביחד נבין איזו שיטה מתאימה לי לאורך זמן.
מתחילים לחשוב צומות – צעדים ראשונים להבנת הכלי המדהים הזה שנקרא צומות. האם צום הוא חלק בלתי נפרד מקיטו שפוי כיצד מגדילים חלון בין ארוחות.
ועוד...
נלמד כיצד מאמצים את אורח החיים הקטוגני ומנהלים שגרה בקיטו שפוי. איך מתארגנים ליציאות ארוכות מהבית, חופשה, נסיעת עסקים.
מה קורה אם יצאתי מקיטוזיס – אלמד אתכם פרוטוקול לחזרה מהירה וחלקה לקיטוזיס.
מסכמים שבוע קיטו נקי, מה למדנו? מי רוצה לאמץ לעוד כמה שבועות ולמה זה כדאי.
מה לגביי סיבים, האם נספרים במאזן הפחמימות מה לגביי ממתיקים, נקניקים, נקניקיות, אוכל מעובד...למה זה כדאי או לא ובאיזה שלב. נבין את השפעת הקיטו המלוכלך על הגוף והתזונה.
קיטו מלוכלך לעומת קיטו נקי - נבין את היתרונות והחסרונות של שתי הגישות, סיבים, ממתיקים, נקניקים ונקיניקיות.
ועוד...
כל מה שיכול לעצור ירידה במשקל ואיך אפשר לשחרר את הפקק!
מה היתרונות של צומות כחלק משגרת קיטו? איזה צום מתאים לכל אחד. צומות 16/8 או 18/6. אשתף אתכם בפרוטוקול צומות מיוחד שפיתחתי ובעזרתו תוכלו לשלב צומות בקלות כדרך חיים.
ועוד...
מה זה קיטו קרניבורי, למי הוא יכול להועיל והאם כדאי להתנסות בו לתקופה. נבין ביחד למה קיטו קרניבורי לתקופה מוגדרת מראש יכול לעזור וכיצד לעשות אותו נכון וגם, למי הוא ממש לא מתאים.
כיצד מתארגנים לבילוי עם חברים, ארוחה במסעדה והאם זה בסדר לשתות אלכוהול? אילו משקאות יעיפו אתכם מיד מקיטוזיס ואילו ניתן לצרוך ועדיין להישאר בתזונה.
האם צריך לשלב תוספים לאחר תקופה ארוכה בקיטו אם כן, אילו ומתי. אחלוק איתכם מהניסיון שלי לגביי תוספים מומלצים בתזונה.
ועוד...
צומות ארוכים ושילובם באורח החיים הקטוגני. מה אומרים המומחים? כיצד צומות ארוכים יכולים לסייע בתהליך ה AUTOPHAGY - אוטופגיה ואיך זה קשור לבריאות מטאבולית וירידה במשקל.
בדיקות דם – מתי מומלץ לעשות שוב ועל איזה מדדים נסתכל על מנת לראות את השינוי. ניתן להתייעץ עם רופאה שמלווה את התכנית בתוספת תשלום.
טיפים של שף: קיטו של מקצוענים, כיצד ניתן להפוך ארוחה קטוגנית לאירוח גורמה ולהעיף לאורחים שלכם את הסכך.
ועוד...
מה זה קיטוזיס לסירוגין, מהי גמישות מטאבולית ומה אומר המדע על כך. קיטו הוא לא המטרה אלא הכלי לאורח חיים בריא.
האם קיטו זה לכל החיים? מתי נכון לצאת מקיטוזיס, אם בכלל וכיצד עושים את זה נכון. נבין באילו מצבים היציאה מקיטוזיס יכולה לסייע.
איך ממשיכים מכאן, מהי שגרת חיים על פי קיטו שפוי.
מומחים בעולם ומה הם אומרים על שגרת חיים קטוגנית לאורך שנים.
סיכום יעדים אישיים ותכניות להמשך. תכנית קיטו שפוי היא רק ההתחלה לשנים של אורח חיים בריא.
ממשיכים בקהילה, עכשיו גם אתם שגרירים של התזונה הקטוגנית השפויה בישראל. מפיצים את הבשורה, משפתים ותומכים בחדשים.
ועוד...
בזכות הקורס אתם תדעו:
שווי הקורס – 3468 ש”ח
בזכות הקורס אתם תדעו:
שווי הקורס – 1,197 ש”ח
שווי הבונוס– 997 ש"ח
חבילת המוצרים מבית קיטו שף כוללת 22 מוצרים, ביניהם:
שווי הבונוס – 350 ש”ח
שווי הבונוס –197 ש"ח
שווי הבונוס –797 ש"ח
שווי הבונוס – 550 ש"ח
שווי הבונוס – 794 ש"ח
שווי הבונוס –197 ש"ח
סשה: "קל לי, פשוט קל לי!"
רן: "עודד מכניס אותך למצב של 'אין דרך חזרה', וזה פשוט מצליח!"
אז האמת היא שחשבתי המון איך לתמחר את התוכנית הזו. בכל זאת אני שם כאן את כל הסודות והשיטות שיהפכו כל אדם למכונת אנרגיה, מלאי תשוקה וביטחון! וזה שווה המון!
במחיר הזה אתם מקבלים את כל הסודות שלי שיעצרו את המירוץ אחר החיים שתמיד חלמתם, שאחת ולתמיד תלמדו ותדעו מהי הדרך לחיים מלאי אנרגיה, תשוקה, ביטחון עצמי. סוף סוף תביטו במראה עם תחושת גאווה בעיניים ובלב – מבלי לגווע ברעב או למדוד כמה גרמים אתם מכניסים לגוף, וכל זה בשמחה, בכיף ועם שיטה מנצחת ופשוטה.
זה ההזדמנות שלכם להשקיע בעצמכם, ולהשקיע בתוכנית במחיר מיוחד. כי היום אתם יכולים להצטרף ב-50% הנחה!
האמת היא שזה התוכנית הכי ייחודית ומלאת תוכן שהוצאתי אי פעם, ולמען האמת זו התוכנית היחידה בארץ מסוגה. הסיבה היחידה שאני משיק אותה היא כי איכפת לי מכם ואני מעוניין לעזור לכמה שיותר אנשים להחשף וליהנות מהדרך הזו.
בניתי לכם מעטפת של 360 מעלות, כדי לחסוך לכם את כל הנפילות, המכשולים והדברים שאני ועוד אלפי אנשים כמוני עברנו.
הכנו תפריטים, מוצרים, קורסים וכל מה שצריך כדי לבנות לכם דרך חדשה, מהירה יותר, מהנה יותר וטעימה יותר שתוביל אתכם ישירות לגוף, לביטחון ולאורח החיים שתמיד רציתם.
זו הגישה המופלאה של קיטו. אוכלים מאכלים עשירים בשומן רווי, כאלה שלכאורה מאוד משמינים ויורדים במשקל. צריכת השומן בשילוב של צריכת פחמימות מאוד נמוכה, גורמת לגוף להיכנס למצב של קיטוזיס המפיק אנרגיה משריפת שומן.
במהלך התוכנית ובהמשך הדרך ניתן לצפות בשיפור במדדים ובבדיקות הדם כמו כולסטרול, טריגליצרידים, רמות הסוכר וגם לחץ דם. אבל!!! זהו אינו ליווי רפואי ולכן מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה שלכם או רופא מקצועי אחר בתחילת התכנית ו/או במהלכה, בכל עניין רפואי קיים, לקיחה של תרופות וכו’….ישנם מספר רופאים בארץ שכבר מכירים קיטו וממליצים על השיטה. אשמח להמליץ על כמה מהם.
וודאי! כחלק מהתוכנית, נלמד כיצד לשלב תזונת קיטו בקלות, לצד קבלת ספר מתכונים וקורס מצולם “ללמוד לבשל קיטו כמו שף” עם מעל שעתיים ורבע של מתכוני קיטו מצולמים לסירטונים. הקורס מועבר בצורה ויזואלית ומלווה בהסברים פרקטים, תוך ירידה לפרטי פרטים.
את התוכנית מומלץ להשלים ב- 8 שבועות, בהן תקבלו הנחיות מפורטות לכל שלב ושלב ובדיוק מה צריך לאכול ולעשות כדי להצליח.
לא בשתי השיטות הנ”ל לא נכנסים לקיטוזיס כי לא מוסיפים מספיק שומן
בין שבועיים לחודש
כן, פירות מסויימים ובמסגרת כמות הפחמימות היומית
אוכלים בחוץ, יש היום מלא אופציות – המבורגר של עודד בכל רשת אגאדיר, חומוס קיטו ברשת חומוס אליהו, שווארמה, מסעדות בשרים, וכמעט בכל מסעדה רגילה (כן, כולל איטלקיות) יש אופציות לקטוגנים. בנוסף, עודד מציע אוכל קטוגני מבושל במשלוח עד הבית שניתן להזמין באתר שלו אחת לשבוע.
אני מסביר בקורס, נותן תפריטים לשבוע שלם יום יום מה אוכלים ומצרף 3 חוברות מתכונים + קורס בישול מצולם. כיסיתי הכלללללל בשביל להפוך את המסע לקל, נעים ובעיקר טעים!!!
כן, צמחונים שאוכלים ביצים ולוקחים אומגה שלוש (מדגים) יכולים בהחלט להצליח בקיטו
בוודאי!!! אין שום בעיה לעשות קיטו כשר, פשוט מפרידים בשר/ חלב ונמנעים מפירות ים. בנוסף כל המוצרים שעודד פיתח (22 במספר) תחת המותג קיטו שף, הם כשרים.
התכנית כוללת מפגשים שבועיים עם עודד בזום ותמיכה ושאלות. התכנית כוללת קו ווטסאפ לשאלות יומיות עם מענה בין 9 ל 17. התכנית כוללת שיחות עם מנטור אישי בוגר התכנית. יש לנו את כל הכלים על מנת לעבור בקלות את השבועות הראשונים. בנוסף עודד הוא מייסד הקהילה “תזונה קטוגנית למתחילים” קבוצת פייסבוק של 20 אלף חברים וחברות שתחילת דרכם בתזונה הקטוגנית. בקבוצה יש חומר רב ממנו ניתן ללמוד ושיתופים של אנשים בדיוק כמוך!!!
התכנים נשארים פתוחים לכל החיים ואנחנו מזמינים כל אחד מבוגרי הקורס לסיבוב נוסף (ללא עלות) עד לקבלת התוצאות הרצויות. אנחנו פה לטווח הארוך
בוודאי שכן, השיטה הקטוגנית השפויה של עודד מעודדת יציאה מקטוזיס בשלבים מתקדמים ופירות הן בהחלט חלק מהתהליך הזה. עודד מדבר על כך בהרחבה בקורס ובמפגשים
גליוי נאות ואזהרה: תכנית הליווי KETO KICKSTART היא אינה תכנית ליווי רפואית. הכותב הוא לא רופא ולא מטפל ומביע את דעתו הבלתי מוסמכת בלבד המבוססת על ניסיון אישי. כל העושה שימוש בדברי הכותב והתכנים המועברים בתכנית, עושה זאת על אחריותו בלבד!!!