קיטו צמחוני בהחלט אפשרי!
מצרכים והוראות להכנת 4 המבורגרים מברוקולי וגבינות
מצרכים:
- 2 ראשי ברוקולי בינוניים, רק הפרחים
- 1 כוס פירורי מאפה קיטו שף
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
- 3 ביצים, טרופות
- 1 כף חרדל
- 2 שיני שום, קצוצות דק
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 1/2 כפית אורגנו יבש
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן זית/ קוקוס או MCT לטיגון
הוראות:
- מאדים את פרחי הברוקולי עד ריכוך, כ-5-7 דקות. נותנים להם להתקרר מעט.
- שימו את הברוקולי המאודה במעבד מזון וטוחנים לעיסה דקה. העבירו לקערה גדולה.
- הוסיפו את פירורי המאפה, הפרמזן, הביצים, החרדל, השום, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד שהתערובת משולבת לחלוטין.
- עצבו את התערובת ל-4 בורגרים שווים, בעובי של כ-1/2 אינץ’.
- במחבת גדולה, חממו את השמן על אש בינונית. טגנו את הבורגרים כ-4-5 דקות מכל צד עד הזהבה.
- הגישו על לחמניות קיטו שף עם התוספות הרצויות. או ככה על בוטשר עם מתבל ליד (ציזיקי )
בתאבון