מקלות מוצרלה קיטו ביתיים – מתכון קל!

אין הרבה דברים שמשמחים אותנו יותר ממקלות גבינה מטוגנים, חמים ונוצצים, טבולים ברוטב טעים. היום, יש לנו חדשות טובות בשבילכם – זה שבחרתם בתזונה קטוגנית לא אומר שאתם צריכים לוותר על פינוקים מושחתים שכאלו!

והחלק הטוב ביותר? אתם יכולים להכין אותם מראש ולאחסן במקפיא! כשבא לכם נשנוש טעים, פשוט מטגנים את מקלות המוצרלה עם מעט שמן קוקוס עד להזהבה.

לא רק שמקלות הגבינה האלו יותר טעימים מאלו שמגישים במסעדה, הם גם בריאים הרבה יותר.

ערכים תזונתיים:

436 קלוריות למנה (3 מקלות)
נטו פחמימות: 5 גרם
20 גרם חלבון
39 גרם שומן

רכיבים:

3 מקלות אצבעות גבינת מוצרלה, חתוכים לחצי
½ כוס קמח שקדים או פירורי מאפה KETO CHEF
½ 2 כפיות אורגנו / בזיליקום
2 כפות גבינת פרמז’ן מגוררת
1 ביצה, גדולה
½ כפית מלח
¼ כוס שמן קוקוס או שמן MCT
1 כף פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

1. מכניסים את מקלות המוצרלה למקפיא למשך לילה
2. כשאתם מוכנים להתחיל בהכנה, הוסיפו שמן קוקוס או שמן MCT למחבת ברזל יצוק בגודל קטן-בינוני, מעל לחום בינוני-נמוך.
3. הוסיפו את הביצה לקערה שטוחה, וטרפו
4. בקערה שטוחה נוספת, הוסיפו קמח שקדים או פירורי מאפה KETO CHEF, גבינת פרמז’ן ואת התיבול
5. תבלו את מקלות הגבינה בביצה, ולאחר מכן בתערובת היבשה, עד לכיסוי בצורה שווה.
6. טגנו את מקלות המוצרלה למשך 1-2 דקות, עד להזהבה
7. הוציאו את מקלות הגבינה מהמחבת, והעבירו לכלי שרופד מראש בנייר סופג.
8. בתיאבון! בוזקים פטרוזיליה מעל, ומגישים עם רוטב קיטו טעים בצד.

למתכון המקורי

עגלת קניות
דילוג לתוכן