רצועות קישוא ברוטב פסטו אבוקדו ואגוזי מלך

חשקה נפשכם בפסטה פסטו קיטו? אתם תמיד יכולים להשתמש ב – Keto Noodles המעולים שלנו. אבל מה עושים כשיש דודה ובדיוק נגמר לכם המלאי? הנה עוד דרך מגניבה להכין את המנה הזו, כשבמקום נודלס, הכוכב הוא קישוא!

ערכים תזונתיים (למנה):

  • 325 קלוריות
  • 26 גרם שומן
  • 11.5 גרם פחמימות
  • 11 גרם חלבון

מצרכים: רצועות קישוא

  • 3 קישואים בינוניים
  • ½ כפית מלח

מצרכים: פסטו אבוקדו ואגוזי מלך

  • ½ אבוקדו גדול
  • 1 כוס עלי בזיליקום טריים
  • ¼ כוס אגוזי מלך
  • 2 שיני שום קלופות
  • ½ לימון גדול
  • ¼ כוס גבינת פרמז’ן מגורדת
  • ½ כוס מים, לפי הצורך

מצרכים נוספים:

  • 1 כף שמן זית או שמן MCT
  • 5-6 עלי בזיליקום טריים לקישוט
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • תיבול איטלקי או אורגנו יבש – אופציונאלי

הוראות הכנה:

  1. חותכים את הקישוא לרצועות בעזרת קולפן או מנדולינה, עד שמגיעים לגרעינים.
  2. מעבירים את רצועות הקישוא למסננת ובוזקים מלח מעל לטובת ספיגת לחות. נותנים להם “לעמוד” בזמן שמכינים את הפסטו אבוקדו.
  3. מכינים את הפסטו: מכניסים למעבד מזון את האבוקדו, בזיליקום, אגוזי המלך, שום, לימון וגבינה
  4. מעבדים את הכל עד לקבלת רוטב חלק. במידה והאבוקדו מעט קשה, אפשר להוסיף ½ כוס מים למעבד המזון.
  5. משמנים מחבת עם שמן זית או שמן MCT ומחממים לחום בינוני
  6. מטגנים את רצועות הקישוא כ-3-5 דקות, עד שהם מתרככות, אז מורידים את המחבת מהאש.
  7. בעזרת כפית, נוסיף את הפסטו אבוקדו על רצועות הקישוא, ונערבב עד לכיסוי שווה.
  8. בתיאבון! מעבירים לצלחת, ומקשטים מעל עם עלי בזיליקום טריים וגבינת פרמז’ן מגורדת.

למתכון המקורי

עגלת קניות
דילוג לתוכן