חשקה נפשכם בפסטה פסטו קיטו? אתם תמיד יכולים להשתמש ב – Keto Noodles המעולים שלנו. אבל מה עושים כשיש דודה ובדיוק נגמר לכם המלאי? הנה עוד דרך מגניבה להכין את המנה הזו, כשבמקום נודלס, הכוכב הוא קישוא!
ערכים תזונתיים (למנה):
- 325 קלוריות
- 26 גרם שומן
- 11.5 גרם פחמימות
- 11 גרם חלבון
מצרכים: רצועות קישוא
- 3 קישואים בינוניים
- ½ כפית מלח
מצרכים: פסטו אבוקדו ואגוזי מלך
- ½ אבוקדו גדול
- 1 כוס עלי בזיליקום טריים
- ¼ כוס אגוזי מלך
- 2 שיני שום קלופות
- ½ לימון גדול
- ¼ כוס גבינת פרמז’ן מגורדת
- ½ כוס מים, לפי הצורך
מצרכים נוספים:
- 1 כף שמן זית או שמן MCT
- 5-6 עלי בזיליקום טריים לקישוט
- מלח ופלפל לפי הטעם
- תיבול איטלקי או אורגנו יבש – אופציונאלי
הוראות הכנה:
- חותכים את הקישוא לרצועות בעזרת קולפן או מנדולינה, עד שמגיעים לגרעינים.
- מעבירים את רצועות הקישוא למסננת ובוזקים מלח מעל לטובת ספיגת לחות. נותנים להם “לעמוד” בזמן שמכינים את הפסטו אבוקדו.
- מכינים את הפסטו: מכניסים למעבד מזון את האבוקדו, בזיליקום, אגוזי המלך, שום, לימון וגבינה
- מעבדים את הכל עד לקבלת רוטב חלק. במידה והאבוקדו מעט קשה, אפשר להוסיף ½ כוס מים למעבד המזון.
- משמנים מחבת עם שמן זית או שמן MCT ומחממים לחום בינוני
- מטגנים את רצועות הקישוא כ-3-5 דקות, עד שהם מתרככות, אז מורידים את המחבת מהאש.
- בעזרת כפית, נוסיף את הפסטו אבוקדו על רצועות הקישוא, ונערבב עד לכיסוי שווה.
- בתיאבון! מעבירים לצלחת, ומקשטים מעל עם עלי בזיליקום טריים וגבינת פרמז’ן מגורדת.