אודות KETO CHEF

עודד טלמור

שף עודד טלמור אובחן עם מחלת קרוהן בגיל 24 והחל לחקור ולהתנסות בכל תזונה אפשרית עד אשר גילה את התזונה הקטוגנית ובעזרתה ריפא את עצמו ממחלת הקרוהן אשר מוגדרת ברפואה הקונבנציונלית כמחלה כרונית חשוכת מרפא.


את הקריירה המקצועית התחיל עודד כשעבד עם סלבריטי שף וולפגנג פאק בלאס ווגאס כמנהל תפעול ופיתוח עסקי.

בתקופה הזו ניהל את מסעדת ספאגו האגדית בברלי הילס ובמלון קיסר בלאס ווגאס והיה שותף בפיתוח CUT – סטייקהאוס שנבחר לטוב ביותר בארהב שנתיים ברציפות וכיום מונה סניפים בלונדון, סיגפור, ניו יורק, לוס אנגלס, דובאי ולאס ובגיל 34 מונה טלמור לשותף ברשת ( Associate Partner) – הצעיר ביותר אי פעם מאז שיוסדה ב1982

עודד הוא בוגר התכנית לקולינריה ומנהל בתי מלון מאוניברסיטת UNLV בלאס ווגאס אליה עבר להתגורר בשנת 2002.


ב-2019 חזר טלמור להתגורר בארץ בפעם השנייה והקים ביחד עם חבר ילדות, רועי וולף, סמנכל מצות אביב, את המותג KETO CHEF – ליין מוצרים הראשון בישראל המותאם לתזונה הקטוגנית. KETO BUN – לחמניה מקמח שקדים עם פחות מ 4גר פחמימה ללחמניה הושק בארץ ביולי 2020 ונמכר בלמעלה מ 100 חנויות טבע ברחבי הארץ.

כבר בנובמבר 2020 השיקו טלמור ווולף שני מוצרים נוספים KETO CRUMBS – פירורי מאפה על בסיס קמח שקדים ו- KETO MINI GRISSINI – חטיף קטוגני ראשון מסוגו בעולם על בסיס קמח שקדים, צ'יה ושומשום.

KETO CHEF נמצאת בשלבי פיתוח של 8 מוצרי מדף נוספים המותאמים לתזונה קטוגנית ובכך מובילה את מהפכת התזונה הקטוגנית בישראל.

אחד מאבני הדרך של עודד במסע שלו בעולם הקיטו היתה השקת ההמבורגר הקטוגני הראשון בעולם (first Keto Burger in the US) בשיתוף רשת BURGERIM בארה"ב המונה מעל ל 200 סניפים. המהלך זכה להרבה עניין ויחצ. שנה בדיוק לאחר מכן, השיק עודד את ההמבורגר הקטוגני הראשון בישראל עם רשת אגאדיר. ההמבורגר קיטו, הפך במהרה ללהיט בקרב הקהילה הקטוגנית, פליאוליתית וכל מי שנמנע מסוכר וחיטה וכיום מככבב בכל סניפי הרשת.