מדיה, טלוויזיה ועיתונות פורסם ב FOODIK: “שניצל אפוי בתנור ופירה קטוגנים” ניב גלבוע – הצינור מגיע לארוחה אצל השף עודד טלמור עודד טלמור אצל עדן ועודד בערוץ 14: הקשר בין מחלת מעיים כרונית לתזונה קטוגנית פורסם ב YNET: “תזונה טבעונית זו המצאה”: המיזם הישראלי שמפתח מוצרי מזון קטוגנים פורסם במאקו: “אחרי שנים של סבל מתופעות לוואי מקרוהן, לקחתי אחריות על הגוף שלי” סודות הקיטו: חשבתן שבשר וגבינות משמינים? תחשבו שוב – מגזין את “אבא, זה יותר טעים משניצל רגיל”: שניצל קטוגני עסיסי ושחום תכנית חסכון על תזונה קטוגנית מהי תזונה קטוגנית? שף עודד טלמור עונה המשלוח היומי: שומן הוא חבר תתכוננו לחגיגה: פיצה קטוגנית מבצק מוצרלה בריא או מסוכן? דיאטה עם ארוחה אחת ביום – ו70% שומן הדיאטה הקטוננית: סכנה או מתכון לירידה מהירה? קיטו בלחמניות חמישה מיזמים קולינריים קטנים וביתיים יקרה אבל יעילה: תזונה קטוגנית ללא פחמימות: טרנד הקיטו מגיע להמבורגריות איזה לחמים הכי בריאים? KETO CHEF גאים להציג KETO BUN – לחמנייה קטוגנית מקמח שקדים !!! KETO BUN – לחמנייה קטוגנית מקמח שקדים הראשונה מסוגה בישראל Keto chef משיקים את Keto bun – לחמנייה קטוגנית מקמח שקדים מבזק קולינרי: בדיקת מוצרי מזון חדשים – Spot it ynet.co.il 30-8-20