המבורגר ברוקולי וגבינות – צמחוני

קיטו צמחוני בהחלט אפשרי!

מצרכים והוראות להכנת 4 המבורגרים מברוקולי וגבינות

מצרכים:

  • 2 ראשי ברוקולי בינוניים, רק הפרחים
  • 1 כוס פירורי מאפה קיטו שף
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
  • 3 ביצים, טרופות
  • 1 כף חרדל
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 כפית בזיליקום יבש
  • 1/2 כפית אורגנו יבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית/ קוקוס או MCT לטיגון

הוראות:

  1. מאדים את פרחי הברוקולי עד ריכוך, כ-5-7 דקות. נותנים להם להתקרר מעט.
  2. שימו את הברוקולי המאודה במעבד מזון וטוחנים לעיסה דקה. העבירו לקערה גדולה.
  3. הוסיפו את פירורי המאפה, הפרמזן, הביצים, החרדל, השום, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד שהתערובת משולבת לחלוטין.
  4. עצבו את התערובת ל-4 בורגרים שווים, בעובי של כ-1/2 אינץ’.
  5. במחבת גדולה, חממו את השמן על אש בינונית. טגנו את הבורגרים כ-4-5 דקות מכל צד עד הזהבה.
  6. הגישו על לחמניות קיטו שף עם התוספות הרצויות. או ככה על בוטשר עם מתבל ליד (ציזיקי )

בתאבון

עגלת קניות
דילוג לתוכן