סופגניות קינמון קיטו

סופגניות קינמון – אחד ממתכוני הקיטו הטובים ביותר שתנסו אי פעם! הן כל כך קלות להכנה, כך שמדובר במתכון נהדר שמתאים גם למתחילים. כל מה שצריך אלו כמה מרכיבים שיש בבית לכל מי שבחר בתזונה – קמח שקדים, שמן קוקוס או שמן MCT ואריתריטול.

והחלק הטוב ביותר? בכל סופגניה יש רק 2 גרם פחמימות נטו!

ערכים תזונתיים: (לסופגנייה 1)

  • 170 קלוריות
  • 4 גרם פחמימות
  • 2 גרם סיבים
  • 6 גרם חלבון
  • 15 גרם שומן

רכיבים: ל-6 סופגניות

  • ¼ 1 כוס קמח שקדים טחון דק
  • ⅓ כוס תערובת אריתריטול גרוס או סוויטנגו טחון
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ 1 כף שמן קוקוס מומס או שמן MCT
  • 2 כפות חלב שקדים  ללא תוספת סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • ½ כפית תמצית וניל
  • קמצוץ מלח

רכיבים: לאבקת סוכר-קינמון

  • 3 כפות תערובת אריתריטול גרוס או אבקת סוויטנגו
  • 1 כפית קינמון

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. מוסיפים את כל המרכיבים היבשים לקערה גדולה ומערבבים עד לקבלת תערובת שווה
  3. בקערה נוספת בגודל בינוני, מערבבים את כל המרכיבים הרטובים עד לקבלת תערובת שווה
  4. מאחדים את שתי התערובות, ומערבבים עם מרית עד שנוצרת בלילה שווה
  5. משמנים עם ספריי לבישול תבנית להכנת דונאטס (אם יש לכם) או תבנית עוגה עגולה, ומוסיפים את הבלילה – אם אתם משתמשים בתבנית ייעודית להכנת דונאטס, מלאו כל שקע ל-¾ גובה.
  6. אפו על חום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות (או עד שהדונאטס מזהיבים)
  7. מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לדונאטס להתקרר במשך כ-15 דקות. לאחר מכן, מומלץ להוציא אותן מתבנית האפייה ולהעביר לרשת להמשך קירור
  8. בזמן שהדונאטס שלנו מתקררות להן, נערבב את האריתריטול או את אבקת הסוויטנגו ואת הקינמון בקערה שטוחה
  9. בתיאבון! אחרי שהדונאטס שלנו התקררו, נשמן את החלק העליון שלהן עם תרסיס שמן הקוקוס (או עם חמאה מומסת) ונלחץ אותן בעדינות אל תוך תערובת הסוכר-קינמון

טיפ של אלופים: הדונאטס יכולות להחזיק למשך כמה ימים במקרר בכלי אטום.

למתכון המקורי

עגלת קניות
דילוג לתוכן